MPRESENTS Workshops & Trainingen

MPRESENTS Workshops & Trainingen

Presenteren kun je leren!

Wij weten als geen ander dat presenteren voor een groot of klein publiek een van de engste dingen is om te doen, en het is niet iedereen gegeven om net zoals Barack Obama of wijlen Steve Jobs relaxed een presentatie op een podium te geven. Het geven van de perfecte presentatie kun je ook niet eventjes tijdens een workshop of training leren.

Wat je tijdens de MPRESENTS workshops leert zijn optimale presentatie voorbereiding en het oefenen van presentaties. Wij geven je technieken en methodieken om de opbouw van je boodschap en de daarbij horende ondersteuning perfect af te stemmen op het publiek. Op deze manier geef je jezelf een voorspong en kun je de presentatie zoveel mogelijk laten samenvallen met je eigen persoonlijkheid. Alleen dan kun je met een gerust hart de confrontatie met je publiek aangaan.

Het lezen van adviesboekjes of het bezoeken van informatieve websites helpt maar je leert pas echt presentaties voorbereiden door regelmatig workshops te volgen, zelf presentaties te maken, vooral héél véél te oefenen en uiteraard veel presentaties te geven. Vul het workshop informatieformulier hier in dan nemen wij z.s.m. contact met u op.


Workshops en trainingen

MPRESENTS heeft jarenlange ervaring in het maken van audiovisuele hulpmiddelen en het geven van presentaties en heeft met deze kennis diverse workshops en trainingen ontwikkeld waar wij dieper ingaan op onderwerp-keuzes als; ontwerp, scripting, design, storytelling, voorbereiding, online optimalisatie en software & hardware gebruik. Hieronder vindt het overzicht van onze workshops, wilt u meer weten vul dan het workshop aanvraagformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.Training

Presentatie Strategie & Tactiek

Tijdens de training Presentatie Strategie & Tactiek behandelen wij de belangrijkste elementen voor het maken en geven van een indrukwekkende presentatie. Door gebruik te maken van technieken die normaal voorbehouden zijn aan film en literatuur, onthult deze training hoe u elke presentatie kunt transformeren in een boeiende verhaal. U zult ontdekken hoe u uw publiek kunt begrijpen, overtuigende inhoud kunt creëren en de gewenste respons kunt ontlokken.


Training

Storytelling met Data

Tijdens de training Storytelling met Data trainen wij vaardigheden om Data analyses middels de principes van storytelling duidelijk op uw publiek over te brengen. Een grafiek die voor u duidelijk is, kan voor vele anderen verwarrend zijn. Uw publiek heeft vaak een andere achtergrond, en een andere kennis van de data-analyse dan u.


Training | Workshop

Start & Finish

Tijdens de training Start & Finish leren wij u de fijne kneepjes om telkens goed van start te gaan bij uw presentaties. Op deze manier bent u gegarandeerd van een aandachtig publiek. Uiteraard staan we ook uitgebreid stil bij de Finish, het deel wat het meeste bij blijft na een presentatie. Als je beide onder de knie hebt dan wordt de kans op de gewenste conversie enorm vergroot.


Training | Workshop

Online presentatie optimalisatie

Tijdens deze training/workshop leert u hoe u uw 'normale' product of bedrijfspresentatie kunt aanpassen voor online gebruik. Tijdens online meetings zijn er belangrijke veranderingen in een presentatie noodzakelijk omdat u minder controle heeft over uw publiek en de mate waarin zij de informatie tot zich nemen.

Daarnaast geven wij u tevens tips en trucs om uzelf goed voor te bereiden op online meetings en hoe u uzelf maximaal kunt presenteren.


Training | Workshop

Presentatie software & techniek

Tijdens deze training/workshop leert u hoe u verschillende soorten communicatiesoftware het beste kunt gebruiken. De training worden verzorgd voor diverse categorieën software en technologieën zoals bijvoorbeeld; - Presentatie software | Powerpoint, Keynote, ….. - Online vergadersoftware | Teams, Zoom, Skype, Facetime, ….. - Schermdeel software | Teamviewer, Anydesk, …..

Aan de hand van veel voorkomende bedrijfssituaties gaan we verbeteringen in software- en techniekgebruik aanleren en tips en trucs uitleggen. Afhankelijk van de door u gebruikte software en technieken maken wij een workshop/training op maat.


Training

Verkooptraining

Bent u meer geïnteresseerd in verkooptrainingen dan adviseren wij HIGH4 van harte aan. HIGH4 is een frequent aanbevolen bedrijf in Nederland als het om verkooptrainingen in praktijk gaat.

Deze HIGH4 trainingen bieden wij in combinatie met diverse MPresents trainingen aan.


Training

Mediatraining

Bent u meer geïnteresseerd in corporate management presentatietechnieken en media training dan adviseren wij RF CONSULT van harte aan. RF Consult is een van de beste bedrijven in Nederland als het om persoonlijke presentatie-trainingen en presentatie-advies gaat.