My Image

Presentatie diensten


Stacks Image 29044

Productie nieuwe presentatie

MPRESENTS vertaalt uw boodschap naar een krachtige aantrekkelijke verhaal in de gewenste presentatievorm. Presentatievormen kunnen zijn; pitch, conceptpresentatie, productpresentatie, etc.. Samen met u stellen we in enkele gesprekken vast wat de centrale boodschap is en hoe deze het beste kan worden verhaald. Daarna produceren wij het presentatiemateriaal waarmee u uw publiek maximaal kunt overtuigen.


Stacks Image 29027

Presentatie optimaliseren

Naar aanleiding van een grondige check van uw bestaande presentatie en uw wensen optimaliseert MPRESENTS uw presentatie naar een krachtig aantrekkelijk verhaal in de gewenste presentatie vorm (Powerpoint, Keynote). Samen met u stellen we in enkele gesprekken vast welke centrale boodschap het beste is voor de presentatie en hoe deze het beste kan worden verhaald. Daarna produceren wij het ondersteunende presentatiemateriaal waarmee u uw publiek maximaal kunt overtuigen.


Stacks Image 28966

Presentatie optimaliseren voor online gebruik

Naar aanleiding van een grondige check van uw bestaande presentatie en uw wensen optimaliseert MPRESENTS uw bestaande presentatie naar een krachtig voor online aangepast online verhaal in de gewenste presentatie vorm (Powerpoint, Keynote). Samen met u stellen we in enkele gesprekken vast welke centrale boodschap het beste is voor deze online presentatie en hoe deze het beste kan worden verhaald. Daarna produceren wij het ondersteunende online presentatiemateriaal waarmee u uw publiek maximaal kunt overtuigen.


Stacks Image 29023

Online quick support

Er kunnen altijd momenten zijn dat je nier verder komt met je presentatie. Wanneer je een vraag hebt of even van gedachten wilt wisselen dan kan je een Online quick support moment boeken. In een tijdsbestek van ongeveer 20 minuten geven wij antwoord op je vragen zodat je snel weer verder kunt.


Stacks Image 28841

Evenement ondersteuning

MPRESENTS kan ook onderdeel van uw (bedrijfs)evenement zijn. Wij doen alles, van het maken van het thema en strategische boodschap tot aan het maken van presentaties voor 'keynotes' en 'break-out' sessies. Op locatie leven wij achter de schermen, om u te ondersteunen met last-minute wijzigingen, coaching, en de integratie met het A/V-team.


Stacks Image 29078

Technologie ondersteuning

Welke videobel-, presentatie- of bijvoorbeeld schermdelingsoftware kunt u binnen uw bedrijf het beste gebruiken? MPRESENTS adviseert u bij de keuze van dit soort belangrijke technologische (bedrijfs)communicatiemiddelen. Daarnaast ondersteunen wij u en uw personeel door het geven van trainingen in het effectief gebruik maken van deze technologische middelen.


Stacks Image 28839

Persoonlijke coaching

Sommige presentaties zijn belangrijker dan andere. En voor deze belangrijke presentaties neemt u geen enkel risico. Persoonlijke coaching kan personen op een prettige manier helpen bij het oefenen van presentaties waarbij we tevens dia's kunnen optimaliseren om uw verhaal eigen te maken en daarmee te perfectioneren. Als ondernemer weet u ongetwijfeld welke richting u uit wilt met uw presentatie. Maar het is wel zo prettig om een onafhankelijke presentatie-deskundige te hebben die u voorziet van concrete en direct toepasbare adviezen. Twee weten nu eenmaal meer dan één!

Wij staan klaar om u op alle vlakken van het presenteren van uw presentatie ten dienst te zijn en u maximaal te begeleiden naar de perfecte presentatie.

Enkele voorbeeldonderwerpen:
- Frisse kijk op onderwerpen (klankbord),
- Opbouw verhaallijn,
- Voorbereiden en produceren van uw presentatie,
- Individuele ondersteuning,
- Presentatie training,
- Etc.


Contact


Presentatie formats

Als de boodschap en het verhaal ontworpen zijn produceren wij een sterke visuele presentatie in het gewenste format. (Zie bijvoorbeeld onderstaande formats.). De geproduceerde presentatie ondersteunt uw verhaal maximaal en zal na enig oefenen uw publiek versteld doen staan.

 • Stacks Image 28701

  PowerPoint

 • Stacks Image 28703

  Keynote

 • Stacks Image 29036

  Prezi

 • Stacks Image 28705

  Audience

 • Stacks Image 28707

  Maglr

 • Stacks Image 28709

  Beautiful.ai

 • Stacks Image 28697

  Timeline 3DVoorbeelden presentatie-dia optimalisatie

Schuif de oranje cursor horizontaal heen en weer.

  • Voor

  • Na


  • Voor

  • Na


  • Voor

  • Na
Bezoekadres

M Presents
Brouwerstraat 3
5271 XR Sint-Michielsgestel

Contact

E-mail info@mpresents.nl
mobiel: 06 533 50 533

Partners
Member of

My Image

MPresents is een handelsnaam van Minkels MCE vof