MPRESENTS Partners

MPRESENTS Partners


HIGH4 | Commercieel advies en trainingen

HIGH4 Commercieel advies

HIGH4 biedt commerciële en marketing gerichte verbeter- groei- en ontwikkeltrajecten c.q. strategie binnen o.a. de healthcare sector. Zowel ervaring met autonome groei als groei via acquisities. Zij beschikken daarbij over ruime ervaring in ontwikkelen, (her)positionering, professionalisering en het wendbaar maken van bedrijven met als doel de organisatie van centralistisch en bureaucratisch naar dicht op de markt en ondernemend te brengen.

HIGH4 Verkoop training

Heb je regelmatig te maken met verbeter-, groei en/of ontwikkeltrajecten? Kan je afdeling verkoop wel een upgrade gebruiken. Dan is het handig om te weten hoe de beslissers te werk gaan. Tijdens de verkooptrainingen van HIGH4 leer je op een ontspannen en open manier te acteren en reageren veelvoorkomende verkoopsituaties.

Stacks Image 687
Stacks Image 688
Stacks Image 689

HIGH4 | Informatie aanvraagRF Consult | Presentatietechniek & Media training

Mediatraining

Heb je regelmatig te maken met de pers? Krijgt jouw communicatieafdeling vaak verzoeken om voor de camera uitleg te geven? Dan is het handig om te weten hoe journalisten te werk gaan. Waarvoor komen ze wel en waarvoor niet? Tijdens de mediatraining oefenen we praktijksituaties voor de camera met de microfoon én met een bekende journalist. Zo leer je op een ontspannen en open manier te reageren op de kritische insteek waarmee de journalist je benadert.

Presentatietechniek

Hoe vertel je enthousiast over je bedrijf, je product en je aanpak? Hoe kom je over als je een groep moet toespreken? Wat is een goede presentatietechniek voor jou? Hoe ben je interactief met je publiek? Allemaal vragen die ik samen met jou beantwoord en ga oefenen als in een ‘generale repetitie.

Stacks Image 646
Stacks Image 647
Stacks Image 648
Stacks Image 651

RF Consult | Informatie aanvraag